« VISSZA A CIKKEKRE

Távoli tájak stílusjegyei az otthonunkban-avagy az ETNO

 

Akik valamennyire követik tevékenységemet, mára már tudják, hogy szenvedélyes utazó vagyok közeli szomszédoktól a legtávolabbi kultúrákig minden érdekel.

 

 

 

Ilyenkor a tudatalattim raktározza a látottakat: anyaghasználat, színek, felületi struktúrák és a szükséges pillanatban előkúsznak, beszivárognak a terveimbe.

Szívesen emelem be Afrika, Ázsia kézműves darabjait hiszen ezek a tárgyak lágyítják, egyedivé teszik, a minimál hangulatú enteriőröket. 

 

 

 

Erősebb „törzsi” hatást érhetünk el, ha rusztikus, vakolat hatású felületeket dobunk be. Figyeljünk arra, hogy természetes pigmentű festékekkel fessük ezeket, ettől lesz kopottas-mosottas a végeredmény! (Kerüljük a mesterséges „foltosítást”,ordít róla, hogy nem eredeti.

 

 

Az etno stílus semleges, természetben található színbázison nyugszik, ezeket dekorálhatjuk színes, gazdag mintázatú kiegészítőkkel. Váltogassunk könnyebb, laza szövésű gyolcsokat,vásznakat és erősen strukturált, durvább felületeket. 

 

 

 

Vérmérsékletünktől függ,meddig megyünk el: használjuk-e a ma divatos, Marokkót idéző kalapált fém lámpákat, réz felületeket, cement lapokat

 

 

vagy inkább csak fűszerként „villantunk” egy-egy elemet,és alkotunk rafináltan kozmopolita enteriőrt.

 

 

 

 

Én mindkettőnek híve vagyok,  a szépség sokféle

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINK

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

FACEBOOK OLDALUNK

INSTAGRAM

Kövess Instagrammon!

Üzletünk elérhetősége

MEGKÖZELÍTÉS, KAPCSOLAT
Lakberendezési tárgyak és kellékek, egyedi igényedhez igazodva.